Bel ons op 0299-365 003 en wij helpen u direct

Het leukste bad

Van de regio!

Winter Weekend Abonnement

Winter Weekend Abonnement

Onbeperkt vrijzwemmen in het weekend!

 

Op veler verzoek bieden wij ook in 2018-2019 het Winter Weekend Abonnement aan! Dit is een abonnement voor zowel het hele gezin als per persoon,

waarmee voor één bedrag elk weekend onbeperkt kan worden vrij

gezwommen: op zaterdag van 12.00-16.00 en zondag van 10.00-16.00 uur.

 

Daarnaast geeft het Winter Weekend Abonnement recht op korting op het disco zwemmen van vrijdagavond: entree kost dan € 3,50.

Het abonnement loopt per 1-10 of 1-11-2018 t/m 31-3-2019, waarna desgewenst verlenging t/m 30-4 mogelijk is.

 

Zwembad de Waterdam is hét recreatiebad van Edam-Volendam en omstreken. Wij hebben een binnen- en een buitenbad. Met het Nederlandse weer is dat geen overbodige luxe. U kunt 7 dagen per week en bij elk weertype bij ons terecht. Wij bieden u de volgende faciliteiten:

Binnen beschikken wij over een subtropisch recreatiebad, voorzien van een 45 meter lange glijbaan, een wildwaterkreek, jet-streams, een uitzwembassin, waar u naar buiten toe kunt zwemmen, een peuterbad en ten slotte vier whirlpools. Daarnaast hebben wij een 25-meterbad met duikplank en een instructiebad.  In de periode van het winterabonnement is het buitenbad gesloten.

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alles. Van een spannend verjaardagsfeestje, waarbij uw kind zelfs met volle bepakking kan duiken, tot een dagje uit. Ook hebben wij op vrijdagavond discozwemmen voor jongeren tot 14 jaar. Onder begeleiding van een professionele DJ is dit wekelijks een feest.

 

Tarief 2020: (zie algemene voorwaarden voor meer informatie)

Nader te bepalen, onduidelijk ivm coronacrisis.

 

* Exclusief magneetkaart. Voor dit abonnement geldt een gereduceerd tarief van € 5,00 per magneetkaart!

** Een gezinsabonnement is in deze een abonnement voor maximaal 5 personen, waarvan minimaal 1 volwassene. Dit mag ook een opa, oma, oppastante e.d. zijn!

Op het abonnement zijn onze algemene voorwaarden van kracht, deze kunt u hier vinden.

Realisatie: Branding New