Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

1 juni: informatie sluiting binnenbaden!

Vandaag is het zo ver: na 23 jaar worden de binnenbaden weer gerenoveerd en moeten wij helaas enige tijd dicht. Hierover zijn in onze nieuwsbrieven veel mededelingen gedaan. Binnenkort komt er weer een nieuwe met een update!

Voor vandaag en verder: u kunt via de poort bij de horeca naar binnen en dan gelijk rechts loopt u tegen onze tijdelijke receptie aan.
Er zijn buiten, naast de omkleed voorzieningen die er al waren bij de zandspeelplaats, twee extra omkleed units geplaatst en wel op de rode stenen voor het recreatiebad.
Daarnaast gaan wij op diverse locaties tenten plaatsen die eventueel gebruikt kunnen worden.
Ook zorgen wij er voor dat, zeker in de beginperiode, er altijd iemand van ons beschikbaar is om uw vragen te beantwoorden.

Bij de zwemles wordt u bij het eerste bezoek opgevangen. Omdat niet alle klanten tegelijk komen hierbij alvast wat informatie: u kunt uw kind, indien deze dat nog niet omgekleed is, zelf omkleden in één van de units. U brengt uw kind naar het plein tussen de twee baden in: wij halen hier de kinderen op (en brengen ze hier na afloop van de les ook weer terug). Wij zorgen ervoor dat de kinderen naar de juiste lesgroep toe gaan.
U kunt zelf plaats nemen bij het betreffende bad, wij zullen de zitplaatsen voor u aanwijzen. Bij slecht weer zorgen wij er voor dat u keurig onder een tent kunt schuilen.
Het is helaas niet gelukt extra douches buiten te creëren naast de douches die bij de units op de locatie van de zandspeelplaats staan en de douches bij de waadbakken. Wij raden aan uw kind kort af te spoelen en uitgebreide poetsbeurten thuis te doen.
Tenslotte: ook in deze periode kunt u onbeperkt afmelden voor de lessen. Lessen die niet doorgaan wegens weersomstandigheden (onweer, extreem weer, wind boven windkracht 7 en koud weer) komen te vervallen: hiervoor hoeft u uw kind niet af te melden, wij tellen deze les er op uw leskaart bij.
Ook behouden kinderen met een geldige leskaart een gratis zomerabonnement.

Als een les niet doorgaat publiceren wij dat op onze website, Facebook en indien technisch mogelijk ook via de app.

Deze gesloten periode is voor ons ook een spannende tijd en wij hebben alles in het werk gesteld u zo goed mogelijk te bedienen. De openingstijden zijn ruimer geworden, de activiteiten en lessen gaan buiten door en wij hebben geprobeerd zoveel mogelijk voorzieningen buiten te verzorgen. Ook zijn en worden de baden extra verwarmd.
Het kan natuurlijk voorkomen (daar twijfelen wij niet aan) dat er toch iets onverwachts niet gaat zoals gehoopt: wij gaan hier dan gelijk actie op ondernemen, maar het zal niet altijd direct oplosbaar zijn. Wij hopen dan ook dat u begrip heeft voor de situatie en met ons meedenkt om van deze korte periode toch een succes te maken: wij krijgen er iets moois voor terug!

Met vriendelijke groet,

Team de Waterdam


Realisatie: Branding New