Bel ons op 0299-365 003 en wij helpen u direct

Het leukste bad

Van de regio!

Update: Turbolessen zomer 2022

Update: inmiddels is de reguliere inschrijfperiode voorbij. Wij hebben alle inschrijvers een plek kunnen geven. Mocht u nog aan de turbolessen deel willen nemen, informeer dan bij de receptie voor de beschikbare plaatsen. Let op: vol=vol!

Geachte klant,

 

Wilt u ook niet dat de zwemontwikkeling van uw kind in de zomervakantie stil komt te liggen? Lees dan deze brief!

In de zomervakantie liggen alle zwemlessen in de Waterdam stil. Omdat wij u toch de mogelijkheid willen bieden om verder te lessen bieden wij u het volgende aan:

 

Turbolessen: een wekelijks programma van dagelijks één uur les. Bij voldoende animo zijn de turbolessen in alle 6 vakantieweken mogelijk. U kunt zo veel weken als u wilt inschrijven voor lessen, waarbij in kleine groepjes de vorderingen van uw kind in de regel razendsnel gaan. Gaan de vorderingen van uw kind zo hard dat het diploma gehaald kan worden dan bieden wij hiervoor de mogelijkheid!

 

De kosten

De kosten voor turbolessen bedragen € 81,00 voor één week (5 dagen). Indien u zich voor meerdere weken in wilt schrijven dan kan dit. Boekt u twee weken dan bieden wij 10% korting op het gehele bedrag.

U kunt uiteraard ook later nog extra weken bijboeken (indien er ruimte is), in dat geval ontvangt u 10% korting op hetgeen u bijboekt.

 

Inschrijven

Om te voorkomen dat u uren in de rij moet wachten, werken wij uitsluitend met schriftelijke inschrijvingen. U kunt het invulformulier bij ons aan de receptie ophalen en inleveren van 4 tot en met 10 juli.

Voorheen organiseerden wij groepen waar u zich in kon schrijven: dit jaar kunt u zich inschrijven en organiseren wij groepen aan de hand van de inschrijvingen.

U krijgt bij inschrijving van ons een nummer mee: bewaar deze goed, deze is nodig voor de definitieve inschrijving!
Wij nemen uiterlijk 12 juli contact met u op over de lesweken en tijden die mogelijk zijn.

Uiteraard kunt u ook later (nog) een brief inleveren, wij kijken dan na later of er plaats is in de gecreëerde lesgroepen.

 

Annuleren

Annuleren is helaas niet mogelijk. Mocht u onverhoopt niet kunnen en wij hebben een wachtlijst dan is restitutie wel mogelijk minus € 10,00 administratiekosten.

 

Met vriendelijke groet,

Team de Waterdam


Realisatie: Branding New