Beste zwemmers, wij mogen weer open!

De voorwaarden en spelregels kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

De gewijzigde openingstijden tijdens coronacrisis kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

Hopelijk tot binnenkort.

Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

Recreatief zwemmen buitenbad

Tot en met 5 juli geldt de regeling van voor 1 juli, te weten:

Recreatief zwemmen is voor de leeftijdsgroep tot en met 12 jaar en gelimiteerd voor meekomende ouders en eventueel iets oudere kinderen.

Per 6 juli wordt er een vast aantal kaartjes per dag of tijdslot verkocht.

Het recreatiebad buiten, de duikkuil en de ligweides zullen open zijn. Het 50-meterbad is gereserveerd voor sporters. Indien er ruimte is  kunt u aanschuiven bij het banenzwemmen. Vraag dit aan de dienstdoende toezichthoud(st)er.

De kleuterbaden zijn open voor kinderen die nog een zwemluier nodig hebben.

Hoe kunt u een kaartje reserveren?

Tot en met 5 juli: Het reserveren gaat via onze webshop. Via de knop online tickets (reserveren) kunt u het gewenste product aanklikken. Op de kalender kunt u vervolgens de dag en de tijd aanvinken. U ziet hierbij gelijk hoeveel kaarten er nog beschikbaar zijn.
Voor kinderen tm 12 jaar zijn er tot 1.000 kaartjes te koop. 0-3 zijn kosteloos. U kunt ook reserveren als u een 12- of 25-badenkaart heeft. Kies dan de optie ‘meerbaden of abonnement’. U moet dan wel ook uw 12- of 25-badenkaart meenemen en ter plekke afwaarderen.

Wilt u met uw kind mee? U kunt dan een ouder en kind kaartje kopen en eventueel nog een andere ouder of een ouder kind. Voor allen boven de 12 geldt dat u 1,5 meter afstand moet houden op andere bezoekers, behalve uw gezinsleden.
Vervolgens dient u uw naam en email adres in te vullen waarna u de transactie kunt voltooien. Zie ook de afbeeldingen hieronder.
Per mail krijgt u uw e-ticket binnen. Deze kunt u bij binnenkomst zelf scannen, wij controleren alleen de geldigheid. U hoeft het ticket niet uit te printen (de scanner leest hem ook van uw smartphone), maar de ervaring leert wel dat het scannen dan sneller gaat.

Per 5 juli verkopen wij een vast aantal kaartjes per tijdslot. Deze kunt u in onze webshop vinden onder de knop ‘Recreatief zwemmen buitenbad’ (deze volgt nog).

De regels op een rijtje:

 • Recreatief zwemmen kan uitsluitend per reservering. U kunt dat hier doen.
 • De handleiding hoe online reserveren werkt kunt u hier vinden.
 • Indien u ook wilt gaan banenzwemmen, dan gelden de daar geldende regels
  Banenzwemmen kan alleen als er afdoende ruimte in de banen is en het bad niet in gebruik is door een vereniging. Overleg hiervoor met de toezichthouder.
 • U moet als volwassenen anderhalf meter afstand houden tot bezoekers die niet tot uw gezin behoren en ouder zijn dan 12 jaar (en andersom)
 • Kinderen die niet zindelijk zijn moeten een zwemluier om.
 • De douches en toiletten zijn gewoon beschikbaar.
 • U kunt tussentijds de accommodatie niet verlaten (het zogeheten ‘stempel zetten’)
 • U reserveert voor alleen het buitenbad. Het is niet meer mogelijk van buiten naar binnen te gaan (en andersom), dit vanwege de voorschriften.
 • Verder verwijzen wij u naar de veiligheid en hygi├źneregels.

 

 

 


Realisatie: Branding New