Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

Het wel en wee van de zwemles

Het wel en wee van de zwemlessen
Hartelijk dank voor de vele meldingen en berichten die wij van u hebben mogen ontvangen, naast goede reacties horen wij uiteraard ook de slechte reacties aan. Wij willen hier in algemene zin op ingaan en voor zover mogelijkheid duidelijkheid verschaffen.
Over de watertemperatuur:
Voor de renovatie hebben wij geinformeerd bij diverse buitenbaden in welke omstandigheden zij daar zwemles geven en bij welke watertemperatuur. Het is begrijpelijk dat daar anders tegen de lessen worden aangekeken want wat daar normaal is, is dat bij een binnenbad natuurlijk niet.
Het water wordt maximaal opgestookt en is een stuk warmer dan alle baden waar wij aan kunnen refereren.
Kosten lessen:
Daarnaast is gekeken naar een tegemoetkoming voor het lessen in minder ideale omstandigheden. Kinderen met een geldige leskaarten krijgen dan ook een gratis zomerabonnement (t.w.v. € 71,75) en u kunt onbeperkt afmelden voor lessen. Als u dit ook niet wil, dan is het natuurlijk ook mogelijk de leskaart stop te zetten tot de lessen binnen weer verder gaan. Dit kunt u ook doen via info@waterdam.nl , op deze manier uw kaart stopzetten geniet zelfs onze voorkeur.
Afzwemfeest
Ook klopt het dat wij het afzwemfeest niet houden, deze stond voor 08.30 op de planning, maar dan is het echt nog niet warm genoeg buiten!
Wetsuits
Tenslotte is er misverstand over wetsuits, helaas ook bij onszelf. Voor de duidelijkheid: dit mag zeer zeker!

Realisatie: Branding New