In verband met de Corona pandemie zijn wij tot nader order gesloten. Lees meer hierover op deze pagina en houd onze website en socials in de gaten voor updates.

Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

UPDATE: WATERDAM PER HEDEN GESLOTEN

Update 14-03 en verder: de meest gestelde vragen

Vraag: Wat gebeurt er met mijn leskaart/abonnement/automatische incasso?
Antwoord: de geldigheid wordt verschoven vanaf het moment dat wij weer open gaan. U hoeft hier niets voor te doen.
Zoals u kunt begrijpen is dit met 700 leskinderen en veel abonnement- en incassohouders wel een berenklus, dus wij vragen om uw geduld en medewerking.

Vraag: moet ik mijn kind afmelden voor de zwemlessen?
Antwoord: Nee, wij verlengen de geldigheid van uw abonnement. Als u een les afmeldt, krijgt u een credit en kunt u de les zelf later inplannen. In dat geval verlengen wij uw kaart niet. Dit raden wij absoluut niet aan!

Vraag: wat gebeurd er met al betaalde reserveringen, bijvoorbeeld borstcrawl lessen?
Antwoord: wij gaan zodra wij weer open zijn samen met u een nieuwe afspraak maken. U bent het geld hiervan niet kwijt.

Vraag: wanneer gaan jullie weer open?
Antwoord: volgens de huidige informatie mogen wij  april weer open. Als er meer nieuws is zal dat op deze pagina worden weergegeven. Uiteraard zullen wij u ook per app informeren. Onze app is te vinden in de appstore onder de Waterdam!

Deze lijst zal worden aangevuld indien er veel andere vragen binnenkomen!

 

Update 13-03, 13:45 uur:

Op last van de overheid zijn wij per direct gesloten i.v.m. maatregelen coronavirus, dit t/m 27 april.

Meer informatie volgt zodra wij die hebben.

Op deze pagina zullen de meest gestelde vragen worden beantwoord.

Zoals u wellicht begrijpt zijn wij momenteel druk bezig de accommodatie te sluiten en procedures in gang te zetten. Antwoorden op vragen zoals ‘wat gebeurt er met mijn leskaart (deze zal worden verlengd met de periode dat wij gesloten zijn) zullen hier worden beantwoord.

 

Update 13-03:

Beste klanten,

Onderstaande maatregelen zijn gisteren door de Vereniging Sport en Gemeente bekrachtigd.

Vanavond (vrijdagavond) gaat de kinderdisco niet door. Er is wel recreatief zwemmen én wij bieden u de mogelijkheid banen te zwemmen.

Samen met de gemeente, het VSG en Sportfondsen Nederland houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de aanwijzingen van de overheid. Wij roepen alle klanten op om de adviezen van de RIVM op te volgen en bij verkoudheid, griepklachten of koorts thuis te blijven.

 

Update 12-03:

Beste klanten,

N.a.v. de persconferentie van zo even (12 maart) is het duidelijk dat er o.a. een verbod is op evenementen van meer dan 100 personen. Met de gemeente is overlegd over de te nemen maatregelen in de Waterdam. Het volgende:

De kinderdisco van vrijdagavond, met daarin een uitnodiging in het kader van School van de Week, wordt uitgesteld.Er is wel recreatief zwemmen, maar geen disco.

Bij al onze activiteiten halen wij (ruim) niet de 100 bezoekers in het zwembad. Om deze reden gaan deze activiteiten gewoon door.

Mocht tijdens het recreatief zwemmen op zondag het aantal gelijktijdige bezoekers richting de 100 gaat, is het mogelijk dat wij de toegang (tijdelijk) weigeren. Daarnaast onderschrijven wij de oproep van de overheid om bij verkoudheid en griepklachten vooral thuis te blijven.

Wij volgen het nieuws en geven opvolging aan de maatregelen die de overheid voorschrijft. Via onze site en Facebook houden wij u op de hoogte!


Realisatie: Branding New