Beste zwemmers, Wij mogen weer open!

De voorwaarden en spelregels kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

De gewijzigde openingstijden tijdens coronacrisis kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

Hopelijk tot binnenkort.

Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

Per zondag 25-10 vrijzwemmen naar 2 blokken

Beste zwemmers,

Na de nieuwe maatregelen mogen er per ruimte nog 30 zwemmers worden toegelaten. Om deze reden hebben veel zwembaden het vrijzwemmen stop moeten zetten. Alhoewel het ook bij ons financieel niet uitkomt, vinden wij samen met de gemeente het belangrijk dat er een breed sportaanbod blijft. Om deze reden zullen wij het recreatief zwemmen aan blijven bieden. Wij gaan wel de volgende wijziging doorvoeren.

Het recreatief zwemmen zal alleen in het recreatiebad plaats gaan vinden, a.s. zaterdag en zondag nog uitgezonderd. Per zondag 25 oktober zal het recreatief zwemmen op zondag in twee blokken worden aangeboden, een blok van 09.00-12.00 en van 12.30-15.30. Op deze manier stellen wij zoveel mogelijk zwemmers in de gelegenheid van de voorzieningen gebruik te maken.
Tegelijkertijd zal het banenzwemmen worden uitgebreid van 09.00-10.00 uur naar 09.00-13.00 uur, elke keer in een blok van een uur (waarin 45 minuten gezwommen kan worden).
Van 10.00-13.00 uur houden wij 2 banen vrij voor bezoekers van het recreatief zwemmen die met hun kind voor de zwemles in het diepe bad willen oefenen.

Zwemmers die al hebben gereserveerd voor de 25e oktober of 1 november mogen kiezen in welk tijdvak zij willen zwemmen of dat zij hun geld terug willen. Wij zullen hen via e-mail benaderen.


Realisatie: Branding New