Beste zwemmers, wij mogen weer open!

De voorwaarden en spelregels kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

De gewijzigde openingstijden tijdens coronacrisis kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

Hopelijk tot binnenkort.

Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

Recreatief zwemmen binnen per 6 juli

In de zomervakantie is er binnen volop vrijzwemmen!

 

Op zaterdag- en zondagochtend tussen 09.00-11.30 is het recreatiebad gereserveerd voor gezinszwemmen:  10 kinderen tot en met 12 jaar, 10 begeleidende volwassenen en eventueel nog 10 kinderen tussen de 0-3 jaar. Zie hier

 

Op maandag tot en met vrijdag gaan wij (in eerste aanleg) open voor 100 bezoekers van alle leeftijden tussen 13.00-18.00 uur. Op zaterdag en zondag idem maar dan tussen 12.00-16.00.

 

Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen gelden hierbij de volgende spelregels:

  • Het recreatiebad is beschikbaar voor kinderen tot en met 12 jaar en begeleidende ouders;
  • Het instructiebad en 25-meterbad zijn beschikbaar voor kinderen tot en met 18 jaar. Deze hoeven onderling geen afstand te bewaren. Volwassenen kunnen hier niet terecht, tenzij het zo rustig is dat de 1,5 meter kan worden gewaarborgd. Vraag dit gerust aan de toezichthouder.
  • U kunt tussentijds de accommodatie niet verlaten (het zogeheten ‘stempel zetten’)
  • U reserveert voor alleen het binnenbad. Het is niet meer mogelijk van buiten naar binnen te gaan (en andersom), dit vanwege de voorschriften.

Aerosolvormende attributen zijn verboden. Om die reden zijn de bubbels van de bruisbanken en whirlpools buiten gebruik. Uiteraard stellen wij (gedesinfecteerd) spelmateriaal ter beschikking!

Alleen de wisselcabines zijn in gebruik, de groepskleedkamers zijn dicht vanwege te smalle doorgangen en te weinig vloeroppervlakte. De kluisjes zijn gewoon te gebruiken. Ook de toiletten en douches zijn gewoon open.
Niet zindelijke kinderen dienen een zwemluier te gebruiken.

Wij starten in eerste instantie met 100 bezoekers. Dit aantal kunnen wij a.d.h.v. de ervaringen aanpassen. Als wij echter meer dan 100 bezoekers toe gaan laten, is ook hier een gezondheidscheck verplicht.


Realisatie: Branding New