Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

Turbolessen in de zomervakantie

In de zomervakantie liggen alle zwemlessen in de Waterdam stil. Afmelden voor deze periode is NIET nodig, dit regelen wij voor u!

Inhaallessen zijn niet mogelijk in deze periode. Omdat wij u toch de mogelijkheid willen bieden om verder te lessen bieden wij u het volgende aan:

Turbolessen: een wekelijks programma van dagelijks één uur les. Bij voldoende animo zijn de turbolessen in alle 6 vakantieweken mogelijk. Week 1, 2 en 6 gaan zeker door, voor week 3, 4 en 5 kijken wij eerst of er voldoende animo is. U kunt zich voor deze weken gewoon inschrijven, de betaling hoeft pas gedaan te worden als er genoeg inschrijvingen zijn. Wij nemen daarvoor nog contact op met u. U kunt zo veel weken als u wilt inschrijven voor lessen, waarbij in kleine groepjes (maximaal 7) de vorderingen van uw kind in de regel razendsnel gaan. Gaan de vorderingen van uw kind zo hard dat het diploma gehaald kan worden dan bieden wij hiervoor de mogelijkheid!

De kosten: De kosten voor turbolessen bedragen € 74,75 voor één week (5 dagen). Indien u zich voor meerdere weken in wilt schrijven dan kan dit. Boekt u twee weken dan bieden wij 10% korting op het gehele bedrag. Boekt u meer dan twee weken dan bedraagt deze korting zelfs 15%!

U kunt uiteraard ook na een week nog extra weken bijboeken, in dat geval ontvangt u 15% korting alleen op hetgeen u bijboekt!!!

Inschrijven: U kunt zich inschrijven bij de receptie. Uw inschrijving is pas definitief bij betaling, wees er snel bij want vol=vol!!

Annuleren: Annuleren is helaas niet mogelijk. Mocht u onverhoopt niet kunnen en wij hebben een wachtlijst dan is restitutie wel mogelijk minus € 10,00 administratiekosten.

Met vriendelijke groet,

Team de Waterdam

 


Realisatie: Branding New