Beste zwemmers, Wij mogen weer open!

De voorwaarden en spelregels kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

De gewijzigde openingstijden tijdens coronacrisis kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

Hopelijk tot binnenkort.

Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

Turbolessen in de zomervakantie

Geachte klant,

Wilt u ook niet dat de zwemontwikkeling van uw kind in de zomervakantie stil komt te liggen? Lees dan deze brief!

In de zomervakantie liggen alle zwemlessen in de Waterdam stil. Omdat wij u toch de mogelijkheid willen bieden om verder te lessen bieden wij u het volgende aan:

Turbolessen: een wekelijks programma van dagelijks één uur les. Bij voldoende animo zijn de turbolessen in alle 6 vakantieweken mogelijk. U kunt zo veel weken als u wilt inschrijven voor lessen, waarbij in kleine groepjes (ca 7 kinderen) de vorderingen van uw kind in de regel razendsnel gaan.
Gaan de vorderingen van uw kind zo hard dat het diploma gehaald kan worden dan bieden wij hiervoor de mogelijkheid!

De kosten
De kosten voor turbolessen bedragen € 79,30 voor één week (5 dagen). Indien u zich voor meerdere weken in wilt schrijven dan kan dit. Boekt u twee weken dan bieden wij 10% korting op het gehele bedrag. Boekt u meer dan twee weken dan bedraagt deze korting zelfs 15%!
U kunt uiteraard ook na een week nog extra weken bijboeken, in dat geval ontvangt u 15% korting alleen op hetgeen u bijboekt!!!

Watergewenning tijdens de turbolessen is elke dag een half uur les, de kosten daarvoor zijn € 39,65 voor één week. U hoeft hiervoor maar voor 1 week in te schrijven.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven bij de receptie vanaf donderdag 1 juli 10.00 uur. Inschrijvingen per telefoon of mail worden niet in behandeling genomen.
Uw inschrijving is pas definitief bij betaling, wees er snel bij want vol=vol!!

Annuleren
Annuleren is helaas niet mogelijk. Mocht u onverhoopt niet kunnen en wij hebben een wachtlijst dan is restitutie wel mogelijk minus € 10,00 administratiekosten.

Met vriendelijke groet,
Team de Waterdam


Realisatie: Branding New