Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

Turbolessen in de zomervakantie!

Wilt u ook niet dat de zwemontwikkeling van uw kind in de zomervakantie stil komt te liggen? Lees dan deze brief!
In de zomervakantie liggen alle zwemlessen in de Waterdam stil. Omdat wij u toch de mogelijkheid willen bieden om verder te lessen bieden wij u het volgende aan:

Turbolessen: een wekelijks programma van dagelijks één uur les. U kunt zo veel weken als u wilt inschrijven voor lessen, waarbij in kleine groepjes (maximaal 7) de vorderingen van uw kind in de regel razendsnel gaan. Gaan de vorderingen van uw kind zo hard dat het diploma gehaald kan worden dan bieden wij hiervoor de mogelijkheid!

De kosten
De kosten voor Turbolessen bedragen € 72,50 voor één week. Indien u zich voor meerdere weken in wilt schrijven dan kan dit. Boekt u twee weken dan bieden wij 10% korting op het gehele bedrag. Boekt u drie weken dan bedraagt deze korting zelfs 15%!
U kunt uiteraard ook na een week nog extra weken bijboeken, in dat geval ontvangt u 15% alleen op hetgeen u bijboekt!!!

Inschrijven
U kunt zich vanaf 10 juli inschrijven bij de receptie. Houdt u er s.v.p. rekening mee dat het lesniveau van uw kind de komende weken nog kan veranderen. Daarnaast is het mogelijk dat uw kind bij meerdere weken turboles in een hoger lesniveau terecht komt. In dat geval zal de overloper bijspringen wanneer een groep groter wordt dan 7.
Uw inschrijving is pas definitief bij betaling, wees er snel bij want vol=vol!!

Annuleren
Annuleren is helaas niet mogelijk. Mocht u onverhoopt niet kunnen en wij hebben een wachtlijst dan is restitutie wel mogelijk minus € 10,00 administratiekosten.


Tevreden bezoekers over Zwembad de Waterdam…

Heerlijk zwembad! De afgelopen dagen enorm genoten van het buitenbad! Binnen is ook heerlijk! Mijn kinderen zijn gek op disco zwemmen!

Viola Voortman

Realisatie: Branding New