Beste zwemmers, wij mogen weer open!

De voorwaarden en spelregels kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

De gewijzigde openingstijden tijdens coronacrisis kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

Hopelijk tot binnenkort.

Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

Turbolessen zomervakantie

Geachte klant,

 

Wilt u ook niet dat de zwemontwikkeling van uw kind in de zomervakantie stil komt te liggen? Lees dan dit bericht!

In de zomervakantie liggen alle zwemlessen in de Waterdam stil. Omdat wij u toch de mogelijkheid willen bieden om verder te lessen bieden wij u het volgende aan:

Turbolessen: een wekelijks programma van dagelijks één uur les. Bij voldoende animo zijn de turbolessen in alle 6 vakantieweken mogelijk. U kunt zo veel weken als u wilt inschrijven voor de lessen, waarbij in kleine groepjes (maximaal 7) de vorderingen van uw kind in de regel razendsnel gaan. Gaan de vorderingen van uw kind zo hard dat het diploma gehaald kan worden dan bieden wij hiervoor de mogelijkheid!

De kosten

De kosten voor turbolessen bedragen € 77,00 voor één week (5 dagen). Indien u zich voor meerdere weken in wilt schrijven dan kan dit. Boekt u twee weken dan bieden wij 10% korting op het gehele bedrag. Boekt u meer dan twee weken dan bedraagt deze korting zelfs 15%!

U kunt uiteraard ook na een week nog extra weken bijboeken, in dat geval ontvangt u 15% korting alleen op hetgeen u bijboekt!!!

Inschrijven

U kunt zich inschrijven bij de receptie vanaf maandag 22 juni 09.00 uur.

Uw inschrijving is pas definitief bij betaling, wees er snel bij want vol=vol!!

 Annuleren

Annuleren is helaas niet mogelijk. Mocht u onverhoopt niet kunnen en wij hebben een wachtlijst dan is restitutie wel mogelijk minus € 10,00 administratiekosten.

Corona spelregels

Er gelden dit jaar aparte regels omtrent de corona maatregelen. Deze zijn:

  • Wij moeten van de kant af lesgeven. Het eerste bad kunnen wij derhalve alleen met uw hulp geven. Het eerste bad is dus een ouder en kind les, u gaat beide te water!
  • Kinderen en ouders van het eerste bad kunnen na afloop gebruik maken van de wisselcabines.
  • De ouders van de andere lesgroepen kunnen de eerste vijf minuten bij de les aanwezig zijn. Daarna kunt u in de horeca of buiten op het terras plaatsnemen. 5 minuten voor het einde van de les kunt u plaats nemen in de sporthal: bij brengen uw kind gedoucht en wel naar de sporthal waar u hem of haar weer aan kunt kleden.

Voor meer informatie over de spelregels verwijzen wij u naar hier.

De lestijden zijn van ’s ochtends 08.30-09.30 en van 09.45-10.45. Mocht er meer animo zijn, dan gaan wij meer lessen aanbieden. U kunt zich hiervoor dan ook bij de receptie opgeven.

Met vriendelijke groet,

Team de Waterdam


Realisatie: Branding New