Beste zwemmers, Wij mogen weer open!

De voorwaarden en spelregels kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

De gewijzigde openingstijden tijdens coronacrisis kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

Hopelijk tot binnenkort.

Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

(voorlopige) maatregelen per 6 november

Beste klanten,

Per 6 november 2021 heeft de overheid de regels die wij moeten hanteren gewijzigd. Per die datum moet de Waterdam haar sporters en toeschouwers van 18 jaar en ouder moeten controleren op hun coronatoegangsbewijs en ID-bewijs. Het dragen van een mondkapje is dan niet verplicht.

Op dit moment zijn de regels omtrent de zwemlessen nog niet duidelijk. Voor dit weekend zijn alle lesouders welkom om hun kind te begeleiden naar de kleedkamers, waarbij een mondkapje wel verplicht is. Het bezoekterras zal wel gesloten zijn, omdat anders het coronatoegangsbewijs en ID-bewijs wel verplicht zijn. Zodra wij nadere instructies krijgen van de overheid kunnen de spelregels wijzigen, maar linksom of rechtsom zorgen wij ervoor dat alle kinderen zwemles kunnen volgen.

Het ontvangen en welkom heten van iedere bezoeker zit in ons DNA. Wij vinden het daarom ook bijzonder triest dat wij deze maatregel móeten uitvoeren. Net als veel andere zwembaden is de Waterdam een overheidsgebouw en gelden te allen tijde de overheidsregels.

Beschikt u niet over een geldige coronatoegangsbewijs en bent u 18 jaar of ouder, dan kunt u per 6-11 helaas geen gebruik maken van uw gekochte tickets of abonnement. Abonnementen zetten wij voor u desgewenst per 6-11 stop: stuur hiervoor svp een bericht naar info@waterdam.nl
Ook kunnen wij uw eventuele reservering voor u verplaatsen naar het moment dat de maatregelen weer versoepeld worden. Ook hiervoor kunt u mailen naar info@waterdam.nl
Vanwege de vele mailtjes en telefoontjes vragen wij om uw geduld met de beantwoording.

Per 8-11 starten wij het buiten banenzwemmen weer op, hiervoor geldt is het coronatoegangsbewijs niet nodig. De toegang hiervoor is via de poort. U kunt uw reservering tonen aan de toezichthouder. Gezien de watertemperatuur is een pak verplicht.
Reserveren kan via deze link.
De tijden hiervoor zijn maandag tot en met vrijdag 10.00-11.00 uur, zaterdag van 11.00-12.00 uur en zondag van 10.00-11.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Team de Waterdam


Realisatie: Branding New