Bel ons op 0299-365 003 en wij helpen u direct

Het leukste bad

Van de regio!

Maatregelen per 26 juni

Beste zwemmers,

Zaterdag 26 juni gaan de nieuwe versoepelingen weer in en hier zijn wij erg blij mee! Wat gaat er bij ons wel of niet veranderen:

* De mondkapjesverplichting komt te vervallen;
* Het maximum aantal bezoekers kan worden verhoogd naar 1 per 5 m2. Om deze reden zullen wij dit jaar het binnen en buiten vrijzwemmen weer apart aanbieden. Het is ook niet mogelijk even de buitenglijbaan te proberen.
* Publiek is weer toegestaan indien de ruimte ervoor geschikt is. Helaas is ons publieksterras niet geschikt: er is één smalle doorgang naar het terras toe met kruisend verkeer. Daarnaast is de ruimte niet groot genoeg (5m2 per bezoeker) om alle ouders te huisvesten. Helaas kunnen wij deze ruimte dus nog niet ter beschikking stellen. Zodra de 1,5 meter maatregel wordt losgelaten, gaat het terras wel weer open.
Uiteraard kunt u wel in de horeca of het terras buiten plaatsnemen.
* Publiek bij afzwemmen is ook toegestaan, ook weer gebaseerd op 1 bezoeker per 5m2. Hierdoor kunnen wij bij het laatste afzwemmen weer 2 personen per afzwemmer toelaten!
* De groepskleedkamers kunnen om dezelfde reden als het bezoekterras niet worden geopend behalve voor de jeugd. De doorgangen zijn te smal en gebaseerd op 5m2 per bezoeker, zouden er 4-5 bezoekers per groepskleedkamer toegelaten mogen worden.
* Het omkleden tijdens het zwemABC is derhalve ongewijzigd in zowel de kleedruimten als het recreatiebad.
* De maatregelen t.a.v. de horeca zijn versoepeld: de horeca mag weer langer open en meer bezoek toestaan.
* Gezien de aantallen die wij buiten toe mogen laten, gaan wij niet meer met tijdblokken aan de gang. De openingstijden buiten zijn als vanouds.

Hopelijk snel de laatste stap en terug naar normaal!


Realisatie: Branding New