Bel ons op 0299-365 003 en wij helpen u direct

Het leukste bad

Van de regio!

Binnenbad Zwembad de Waterdam

Bent u op zoek naar een zwembad in de regio Noord-Holland waar u het gehele jaar lekker binnen kunt zwemmen? Zoek dan niet verder! Zwembad de Waterdam Volendam heeft een fantastisch recreatiebad met diverse faciliteiten voor jong en oud. U leest hier alles over binnen zwemmen in Volendam: de verschillende binnenzwembaden, de openingstijden van Zwembad de Waterdam en alle andere voorzieningen: van de Crazy Cone-glijbaan tot de wildwaterbaan. Wij wensen u alvast veel zwemplezier!

Recreatief zwemmen in binnenbad de Waterdam

Zwembad de Waterdam is hét zwembad van Edam-Volendam en omstreken. Of u nu op zoek bent naar een locatie om vrij te zwemmen, heerlijk te bubbelen of een kinderfeestje te organiseren: in het binnenbad van Zwembad de Waterdam kan het allemaal! Allereerst lichten wij graag en handvol voorzieningen voor recreatief zwemmen in ons binnenbad voor u uit: 

  • Subtropisch zwembad
  • 4 Whirlpools
  • Crazy Cone-glijbaan
  • Jet-streams
  • Uitzwembassin 

Verder is het in ons binnenbad mogelijk om allerlei soorten kinderfeestjes te organiseren: van een Zeemeerminnenfeestje met onderwaterscooter tot een duikfeest met volledig duikgerei. Voor kinderen tot en met 13 jaar is er iedere vrijdagavond discozwemmen van 20.00 tot 21.30 uur. Genoeg te beleven dus!

Al onze binnenzwembaden

Naast ons prachtige subtropische recreatiezwembad heeft het binnenbad van Zwembad de Waterdam ook nog een 25 meterbad en een instructiebad. Het instructiebad en het 25 meterbad zijn voor het leszwemmen, maar buiten de lesuren om mag ook hier gewoon recreatief gezwommen worden! Het 25 meterbad is voorzien van startblokken en een springplank, en meerdere keren per week wordt er een gigantische opblaaskussen geplaatst. Geweldig om op te klimmen en te klauteren en vervolgens vanaf te springen.

Leszwemmen in binnenbad de Waterdam

Zwembad de Waterdam is een toonaangevende en unieke zwemlocatie in Nederland. Als land omringd door water zijn zwemlessen hier belangrijker dan ooit. En ook voor zwemlessen bent u in ons binnenbad aan het juiste adres. Zwembad de Waterdam heeft voor de zwemlessen volledig gecertificeerde zweminstructeurs en als een van de eerste in de regio beschikt de Waterdam over de Zwem-ABC-licentie. 

Een greep uit ons volledige zwem-aanbod voor het binnenbad is: 

 

Openingstijden binnenbad Zwembad de Waterdam

Dus, bent u geïnteresseerd in een van onze vele zwemlessen of wilt u gewoon een dagje uit met uw gezin naar ons recreatiebad? Twijfel dan niet langer en kom eens gezellig bij ons langs! Bekijk hier ons volledige zwem-aanbod per leeftijdscategorie. 

Benieuwd wanneer u precies bij de Waterdam binnen kunt zwemmen? Check de openingstijden voor banenzwemmen binnenbad en recreatief zwemmen binnen. Hopelijk tot snel!

 

Bekijk onze openingstijden

Buiten zwemmen bij Zwembad de Waterdam

Naast ons uitgebreide aanbod voor binnen zwemmen hebben we bij Zwembad de Waterdam ook fantastische voorzieningen voor buiten zwemmen. De buitenzwembaden zijn vanaf eind april t/m begin september geopend. Meer informatie over het buitenzwembad van Zwembad de Waterdam vindt u op onze website.

Onze tarieven

Vanwege de volledigheid van ons aanbod hanteren wij verschillende tarieven. Op de pagina Onze tarieven leest u alles over de tarieven die wij hanteren voor binnen zwemmen bij de Waterdam, zowel voor leszwemmen als voor vrij zwemmen en al onze overige activiteiten. 

Realisatie: Branding New