Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

Buitenbad-Openingstijden-Tarief

Zwembad de Waterdam is hét recreatiebad van Edam-Volendam en omstreken. Wij hebben een binnen- en een buitenbad. Met het Nederlandse weer is dat geen overbodige luxe. U kunt 7 dagen per week en bij elk weertype bij ons terecht. Wij bieden u de volgende faciliteiten:

Buitenbad:

Zwembad de Waterdam heeft buiten een 50 meter bad, een springkuil met twee duikplanken, een groot familiebad met glijbaan en twee ondiepe kleuterbaden, omgeven door een grote zonneweide om heerlijk te luieren en te spelen. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alles. Van een spannend verjaardagsfeestje, waarbij uw kind zelfs met volle bepakking kan duiken, tot een dagje uit. Ook hebben wij op Vrijdagavond Discozwemmen voor jongeren tot 14 jaar. Onder begeleiding van een Professionele DJ is dit wekelijks een feest.

Tijdens het recreatief zwemmen kunt u uiteraard ook een kinderfeestje organiseren! U kunt kiezen uit een Duikfeest of Kinderfeest.

Openingstijden Buitenbaden

(open bij watertemperatuur van minimaal 16 graden)

In het voor- en naseizoen (30 april tot en met 15 juli en 29 augustus tot en met 2 september):

Maandag tot en met vrijdag 12.00-17.30 uur*
Zaterdag 10.00-16.00 uur*
Zondag 09.00-16.00 uur*

*Bij circa 25 graden gaat het buitenbad langer open, maandag tot en met vrijdag tot 19.00 uur, zaterdag en zondag tot 18.00 uur

De peuterbaden, lig- en speelweide (inclusief zandspeelplaats etc.) zijn ma-vr vanaf 10.00 uur te betreden

Tarief 2017

Maandag t/m zaterdag

Los bad maandag t/m zaterdag € 4,90
12-baden maandag t/m zaterdag € 49,00
25-baden maandag t/m zaterdag € 98,00
Kinderen t/m 3 jaar Gratis!!

Zondag en vakantie

Gezins tarief max. 5 personen € 19,90
los bad zondag/vakantie € 5,00
12-baden zondag/vakantie € 50,00

Voor houders van het Gezin Zwem-en Relaxabonnement  is het recreatief zwemmen altijd gratis. Het Winter Weekend Abonnement geeft gratis toegang in het weekend in de betreffende periode. Tenslotte is voor houders van het Zomer Abonnement het recreatief zomer van mei tot september te allen tijde gratis.

Tevreden bezoekers over Zwembad de Waterdam…

Schitterend zwembad waar o.a. les wordt gegeven in twee verwarmde baden. Daarbij een vrijetijdsbad met leuke effecten zoals stroming, waterkanon, clown die water sproeit, bubbeltjes uit de zitbank en niet te vergeten een glijbaan/tube met tijdsmeting. Wanneer het voorseizoen aanbreekt gaat het buitenbad ook open. Daar bevinden zich diverse peuter kleuter en kinderzwembaden. Voor de gediplomeerde zwemmers is er een 50 meter bad met een speciale hoek voorzien van duikplank en grote diepte. Bij het kinderbad is een grote hoge glijbaan die uitkomt in het 1.0 meterbad. Met mooi weer is het zaak dat u vroeg arriveert om ergens rondom de baden een plekje in het goed verzorgde gras te bemachtigen. Entree bedraagt per persoon € 5.00 en er zijn ook abonnementskaarten voor de hele familie te krijgen voor het gehele buitenseizoen.

Marcel Swildens

Realisatie: Branding New