Bel ons op 0299-365 003 en wij helpen u direct

Het leukste bad

Van de regio!

Buitenbad Zwembad de Waterdam, openingstijden en tarief

Wilt u buiten zwemmen en bent u op zoek naar een geschikt zwembad bij u in de buurt? Zoek dan niet verder! Bij Zwembad de Waterdam Volendam hebben we niet één, maar twee prachtige buitenzwembaden. U leest hier alles over buiten zwemmen in Volendam, onze buitenzwembaden, de openingstijden van Zwembad de Waterdam en onze verschillende faciliteiten. Wij wensen u alvast veel zwemplezier!

Buiten zwemmen bij de Waterdam

Zwembad de Waterdam Volendam is een van de grootste en gezelligste zwembaden van Nederland, gelegen in de gemeente Edam-Volendam. Ons buitenbad is een van de verborgen parels in Nederland. U kunt hier echt voor alles terecht: (fanatiek) baantjes trekken in ons 50 meterbad, recreatief zwemmen in ons grote familiebad met glijbaan of uw duikkunsten oefenen in onze springkuil. Voor de echte durfal hebben we een duikplank van maar liefst 3 meter hoog; voor de beginners een duikplank van 1 meter.

Onze twee grote buitenzwembaden zijn omgeven door een grote zonneweide om heerlijk te luieren of een potje voetbal te spelen. Daarnaast is er aan de andere kant nog een groot gedeelte voor de kleine kinderen. Hier vindt u een peuterbadje, een kleuterbad, een zandwaterspeelplaats en nog veel meer. 

Komt u ons buitenzwembad deze zomer bezoeken? Reserveer nu

 

Openingstijden buitenbad Zwembad de Waterdam

In het buitenzwembad van Zwembad de Waterdam kunt u dus zowel recreatief zwemmen als banenzwemmen – of gewoon lekker ontspannen in het gras en genieten van het mooie weer. Onze buitenzwembaden zijn vanaf eind april t/m begin september iedere dag geopend. Hiervoor moet de temperatuur van het water wel minimaal 16 graden zijn. 

Benieuwd wanneer u precies bij de Waterdam buiten kunt zwemmen? Bekijk direct wanneer ons buitenbad open is en ontdek de verschillende openingstijden voor banenzwemmen in het buitenbad of recreatief zwemmen buiten.
Bekijk onze openingstijden

 

 

Binnen zwemmen bij Zwembad de Waterdam

Naast ons uitgebreide aanbod voor buiten zwemmen hebben we bij Zwembad de Waterdam ook fantastische voorzieningen voor binnen zwemmen. Dus: slaat het weer ineens om of ben je gewoon even toe aan ontspanning in een warm bubbelbad? 

Neem dan ook gerust eens een kijkje in ons binnenbad! Bekijk het binnenbad

Onze tarieven

Vanwege de volledigheid van ons aanbod hanteren wij verschillende tarieven. Op de pagina Onze tarieven leest u alles over de tarieven die wij hanteren voor buiten zwemmen bij de Waterdam, zowel voor leszwemmen als voor vrij zwemmen en al onze overige activiteiten. 

Realisatie: Branding New