Bel ons op 0299-365 003 en wij helpen u direct

Het leukste bad

Van de regio!

Wil je graag iets aan je overgewicht en vitaliteit doen op een gezonde en leuke manier? Pak dan nu je kans!

Speciaal voor bezoekers van zwembad de Waterdam heeft Proud Today een leuk aanbod:

 

Mijn naam is Esther, afslank en vitaliteitscoach van Proud Today. De afgelopen jaren hebben al heel veel mensen bij ons hun streefgewicht weten te bereiken en te behouden. Wij bieden een 12 weken programma waarin je wordt geholpen om af te vallen op een manier waarbij je gewoon lekker eet en geen hongerlijdt. Je leert ook tijdens het programma hoe je met een paar simpele aanpassingen je levensstijl kunt verbeteren.

Wat het programma zo succesvol maakt is de persoonlijke aandacht. Niemand is hetzelfde dus kan ook niet voor iedereen dezelfde methode werken.

In de maand september kunnen wij bij zwembad de Waterdam in gesprek om te bespreken of het 12 weken programma wat voor jou is, en zo ja intakegesprekken te voeren en metingen en wegingen te doen. Het 12 weken programma kost 290 euro (vaak wordt er een flink stuk vergoed vanuit de zorgverzekering). Als je besluit om tijdens de intake gelijk het programma af te nemen krijg je 10 % korting en krijg je bovendien gratis de aanvullende cursus t.w.v. 45 euro erbij. Deze cursus bevat allerlei informatie over o.a. voedingsstoffen, hormonen, de stofwisseling, stress in relatie tot overgewicht. Het bevat een receptenboek met lekkere en makkelijke recepten, een aantal recepten voor alcoholvrije cocktails 😊 en diverse downloads en testjes.

Heb je interesse? Klik dan op deze link en we nemen contact met u op!

 

 


Realisatie: Branding New