Bel ons op 0299-365 003 en wij helpen u direct

Het leukste bad

Van de regio!

Recreatief zwemmen bij Zwembad de Waterdam

Zin in waterpret of gewoon lekker zwemmen voor ontspanning?

Zwembad de Waterdam is hét recreatiebad van Edam-Volendam en omstreken. Wij hebben een binnen- en een buitenbad voor recreatief zwemmen. Met het Nederlandse weer is dat geen overbodige luxe. U kunt 7 dagen per week en bij elk weertype bij ons terecht. Ontdek alle faciliteiten van Zwembad de Waterdam Volendam voor recreatief zwemmen.

Recreatief zwemmen in het binnenbad

Op zoek naar een binnenzwembad waar u heerlijk recreatief kunt zwemmen en niet snel verveeld raakt? Het binnenbad van Zwembad de Waterdam Volendam is uitermate geschikt voor recreatief zwemmen.

In ons binnenbad beschikken wij onder andere over een subtropisch recreatiebad, een hagelnieuwe, spectaculaire Crazy Cone-glijbaan, een wildwaterkreek, jet-streams, een uitzwembassin waar u naar buiten toe kunt zwemmen, een peuterbad en vier whirlpools. Aan keuze geen gebrek dus!

Waterpret in het binnenzwembad van de Waterdam

Naast ons subtropisch recreatiebad hebben wij binnen ook nog een 25-meterbad en een instructiebad. Buiten de lesuren om mag ook hier gewoon recreatief gezwommen worden. Het 25-meterbad is voorzien van startblokken en een springplank. Ook wordt er in dit bad meerdere keren per week een gigantische opblaaskussen geplaatst. Geweldig om op te klimmen en te klauteren en vervolgens bommetjes in het water te maken!

Discozwemmen bij Zwembad de Waterdam

Ook discozwemmen is vaste prik bij Zwembad de Waterdam Volendam. Iedere vrijdagavond wordt ons recreatiebad omgetoverd tot een ware disco waar jongens en meisjes tot en met 13 jaar zich eindeloos kunnen vermaken. Discozwemmen bij Zwembad de Waterdam duurt van 20.00 tot 21.30 uur.

Volledige aanbod recreatief zwemmen binnenbad

Tijdens het recreatief zwemmen kunt u uiteraard ook een kinderfeestje organiseren! U kunt kiezen uit een Zeemeerminnenfeestje met onderwaterscooterduikfeest  of kinderfeest 

Benieuwd naar ons volledige aanbod van overige activiteiten voor in het binnenbad? Neem dan eens een kijkje bij het Lesaanbod van Zwembad de Waterdam.

 

Recreatief zwemmen in het buitenbad

Recreatief zwemmen in het buitenbad: het kan bij Zwembad de Waterdam! Zwembad de Waterdam beschikt over twee prachtige buitenzwembaden. Tijdens de warme maanden kunt u in ons grote familiebad met glijbaan heerlijk recreatief zwemmen. Maar ook in ons 50-meter sportbad is recreatief zwemmen buiten de lesuren om mogelijk. In onze diepe springkuil, voorzien van twee duikplanken, kunt u uw mooiste kunstjes oefenen en kijken wie het hardste bommetje maakt. 

Buiten zwemmen voor de kleintjes 

Naast de twee grote buitenzwembaden biedt Zwembad de Waterdam ook mogelijkheden voor de kleintjes: met een peuterbad, een kleuterbad en een gigantische speelweide hoeft uw kind zich niet te vervelen. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alles: van een spannend verjaardagsfeestje, waarbij uw kind zelfs met volle bepakking kan duiken, tot een compleet dagje uit. 

Kortom: recreatief zwemmen in het buitenbad doet u bij Zwembad de Waterdam!

 

Komt u ons buitenzwembad deze zomer bezoeken? Reserveer nu

 

Openingstijden recreatief zwemmen buitenbad

Onze buitenbaden zijn open bij een watertemperatuur van minimaal 16 graden..

Check vooraf altijd onze actuele openingstijden voor recreatief zwemmen in het binnen- en buitenbad.

Bekijk onze openingstijden

 

Onze tarieven

Vanwege de volledigheid van ons aanbod hanteren wij verschillende tarieven. Op de pagina Onze tarieven leest u alles over de tarieven die wij hanteren voor recreatief zwemmen in binnen- en buitenbad, leszwemmen en al onze overige activiteiten. 


Bekijk ook eens

Realisatie: Branding New