Bel ons op 0299-365 003 en wij helpen u direct

Het leukste bad

Van de regio!

Kinderfeestje

Kinderfeestjes bij Zwembad de Waterdam

Kinderfeestje? Vier het bij Zwembad de Waterdam! Kinderfeestjes bij Zwembad de Waterdam zijn feestjes voor groot en klein. Laat uw kind samen met vriendjes en vriendinnetjes volop genieten van alles wat ons binnenbad te bieden heeft: 

  • Crazy Cone-glijbaan
  • Subtropisch zwembad
  • 4 Whirlpools
  • Jet-streams
  • Uitzwembassin 

Zwembad de Waterdam verzorgt voor uw jarige kind een feestje om nooit te vergeten. Bovendien is slecht weer nooit een spelbreker, want het hele feestje vindt binnen plaats. Na afloop is er een lekkere maaltijd die bestaat uit patatjes, een snack, frisdrank en een ijsje.

Voor welk kinderfeestje kiest u?

Bent u op zoek naar een leuk kinderfeestje in regio Waterland? Een kinderfeestje in Zwembad de Waterdam in Volendam is pas echt feest – zowel voor u als voor uw kind. Ons fantastische binnenbad heeft diverse faciliteiten voor jong en oud. Hierdoor is het mogelijk om in ons binnenbad meerdere soorten kinderfeestjes te organiseren.

Ons aanbod kinderfeestjes

Leer zwemmen als een zeemeermin! Op zoek naar een avontuurlijk en sprookjesachtig kinderfeestje? Dan komt u al snel uit bij ons Zeemeerminnenfeestje met onderwaterscooter. Met een onderwaterscooter en een levensechte zeemeerminnenstaart zwemt uw kind als een ware Ariël door het binnenzwembad. Een kinderdroom die uitkomt!

Om te kunnen zwemmen als een zeemeermin is een goede zwemvaardigheid van groot belang. Daarom is het bezit van minimaal het B-diploma een vereiste voor een Zeemeerminnenfeestje. Minimumaantal: 6 personen. 

Discozwemmen

Een van de populairste kinderfeestjes bij Zwembad de Waterdam in Volendam is toch wel het traditionele discozwemmen. Iedere vrijdagavond van 20.00 tot 21.30 uur verandert ons recreatiebad in een ware disco met vrolijk gekleurde lampen, gezellige dansmuziek en flitsende laserstralen. Ga swingend en spetterend het weekend in!

Vanaf 18.00 uur is het recreatiebad van Zwembad de Waterdam geopend.

Omdat wij het belangrijk vinden dat de kinderen zich goed en zorgeloos kunnen vermaken, is er tijdens het discozwemmen altijd extra toezicht in het zwembad aanwezig.

Onderwaterfeestje

En dan is er ook nog het spannende onderwaterfeestje. Een duikfeest als kinderfeestje is altijd een daverend succes. Uw kind leert tijdens dit feestje duiken met perslucht als een echte professional. 

Om te mogen duiken met perslucht is een goede zwemvaardigheid van groot belang. Daarom is het bezit van minimaal het B-diploma een vereiste voor een onderwaterfeestje. Minimum aantal: 5 personen. 

Reserveer uw kinderfeestje bij Zwembad de Waterdam

Al met al genoeg te beleven dus! Al onze kinderfeestjes zijn inclusief lekkere maaltijd die bestaat uit patatjes (met mayonaise en ketchup), snacks (2 bitterballen en een halve frikandel), frisdrank en een ijsje (raket of peer ijsje). Voor zowel discozwemmen, een onderwaterfeestje of zeemeerminnenfeestje geldt: even van tevoren reserveren! 

Informeren en reserveren kan eenvoudig online, bij ons aan de receptie of via 0299-365003. 

 

Interesse?!

Reserveer hier uw Kinderfeestje

Reserveer nu


Bekijk ook eens

Realisatie: Branding New