Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

Kinderfeestje

Kinderfeestjes: een feest voor groot en klein!

Zwembad de Waterdam verzorgt voor uw jarige kind een feestje om nooit te vergeten! Lekker met je vriendjes en vriendinnetjes spelen met allerlei spelmaterialen en natuurlijk zoveel mogelijk van de glijbaan. Bovendien is slecht weer nooit een spelbreker want het hele feestje vindt binnen plaats. Na afloop is er een lekkere maaltijd die bestaat uit patatjes, een snack, frisdrank en een ijsje. De jarige krijgt ook nog een cadeautje van de Waterdam.

Feestjes in ons zwembad zijn echt een feest!

Informeren en reserveren kan bij onze receptie.

Onderwater feest

Je kunt ook je verjaardag onder water vieren. Je mag dan duiken met perslucht. Zwemdiploma A en B is wel een vereiste. Na afloop is er een maaltijd zoals hierboven vermeld. Het minimum aantal voor een duikfeestje is 5 personen en het maximum is 6 personen. In overleg mag de groep groter. U kunt hier terecht voor meer informatie over onze duikfeestjes


Bekijk ook eens

Tevreden bezoekers over Zwembad de Waterdam…

Vaste klant met veel plezier en het gaat nooit vervelen. Zomers lekker buiten genieten op een groot grasveld met altijd genoeg plaats voor iedereen! Met veel vermaak voor de kids. S'winters lekker in het binnenbad. Ben blij dat ik dichtbij woon!!

Suzanne Runderkamp-Steur

Realisatie: Branding New