Bel ons op 0299-365 003 en wij helpen u direct

Het leukste bad

Van de regio!

Disco zwemmen

Een spetterend begin van je weekend!

Elke vrijdagavond wordt het recreatiebad omgetoverd tot een ware disco waar alle jongens en meisjes tot en met 13 jaar zich eindeloos kunnen vermaken. De geluidsboxen staan op oorverdovend en de vrolijk gekleurde lampen en laserstralen flitsen door het recreatiebad.

Een bijzondere ervaring om al swingend en zingend met vriendjes en vriendinnetjes in het heerlijke verwarmde zwembad, je mee te laten voeren in de stroomversnelling, glijdend en glibberend door de flitsende glijbaan of lekker relaxen in het verwarmde bubbelbad. De onderwaterverlichting zorgt daarnaast voor een aparte sfeer. De muziek wordt gedraaid door onze eigen DJ John. Ook mag je zelf je favoriete CD meenemen.

Je kunt dit allemaal meemaken van 20.00 tot 21.30 uur, dus anderhalf uur lang volop genieten, zingen, swingen en relaxen. In combinatie met een verjaardagsarrangement is het helemaal een te gekke avond, waar je met plezier aan terug kunt denken.

Denk ook eens aan een discopartijtje, heerlijk dansen en vooraf of na afloop… een lekkere maaltijd die bestaat uit patatjes, een snack, frisdrank en een ijsje. Het is wel noodzakelijk om te reserveren, dit kan aan de receptie of via 0299-365003. De kosten hiervan bedragen per 2023 € 12,45 per persoon

Omdat wij het belangrijk vinden dat de kinderen zich goed en zorgeloos kunnen vermaken is er op deze avond extra toezicht in het zwembad aanwezig. Discozwemmen is elke vrijdagavond van 20.00-21.30 uur Vanaf 18.00 uur is het recreatiebad geopend.

Reserveer nu

 

 


Abonnementen

Deze abonnementen zijn geschikt voor deze activiteit:

ZomerabonnementenMeer informatie →

Bekijk ook eens

Realisatie: Branding New