Bel ons op 0299-365 003 en wij helpen u direct

Het leukste bad

Van de regio!

Disco zwemmen

Een spetterend begin van je weekend!

Discozwemmen: daarvoor kom je naar Zwembad de Waterdam in Volendam! Iedere vrijdagavond wordt het recreatiebad omgetoverd tot een ware disco waar jongens en meisjes tot en met 13 jaar zich eindeloos kunnen vermaken. De vrolijk gekleurde lampen en laserstralen flitsen door het recreatiebad.

Discozwemmen in Volendam

Discozwemmen in Volendam is een bijzondere ervaring. Laat je al swingend en zingend met vriendjes en vriendinnetjes meevoeren in de stroomversnelling in het heerlijk verwarmde zwembad, ga glijdend en glibberend van onze flitsende glijbaan of kom even bij van al het gedans in het verwarmde bubbelbad. De onderwaterverlichting zorgt voor een fantastische sfeer in het hele binnenbad. En die heerlijke dansmuziek? Die wordt gedraaid door onze eigen DJ John. Verzoekjes zijn altijd welkom! 

Discozwemmen in Zwembad de Waterdam – wanneer?

Iedere vrijdagavond gaat de disco in Zwembad de Waterdam van start om 20.00 uur. Je kunt dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes discozwemmen tot 21.30 uur. Dit houdt in: anderhalf uur lang volop genieten, zingen, swingen, zwemmen, glijden en relaxen. In combinatie met een verjaardags arrangement is het helemaal een te gekke avond, waar je met veel plezier aan terug kunt denken.

Jarig? Ga discozwemmen!

Discozwemmen in de Waterdam is het perfecte uitje voor een kinderfeestje. Laat de kinderen gezellig samen dansen, genieten van alle waterpret en al het lekkers dat te krijgen is bij Zwembad de Waterdam: patatjes, een snack, frisdrank en een ijsje. Wat wil je als kind – en ouder – nog meer?

Discozwemmen als kinderfeestje? Even reserveren

Wil je ook komen discozwemmen als kinderfeestje bij Zwembad de Waterdam? Reserveer dan vooraf zodat we alles kunnen regelen . Dit kan eenvoudig online, bij ons aan de receptie of via 0299-365003. De kosten voor Discozwemmen als kinderfeestje inclusief lekkers bedragen vanaf 2024 € 13,00 per persoon.

Omdat wij het belangrijk vinden dat de kinderen zich goed en zorgeloos kunnen vermaken, is er tijdens het discozwemmen altijd extra toezicht in het zwembad aanwezig.

Discozwemmen is elke vrijdagavond van 20.00-21.30 uur.

Vanaf 18.00 uur is het recreatiebad van Zwembad de Waterdam geopend.

Reserveer nu


Abonnementen

Deze abonnementen zijn geschikt voor deze activiteit:

ZomerabonnementenMeer informatie →

Bekijk ook eens

Realisatie: Branding New