Beste zwemmers, Wij mogen weer open!

De voorwaarden en spelregels kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

De gewijzigde openingstijden tijdens coronacrisis kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

Hopelijk tot binnenkort.

Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

Aquavitaal

Een leven lang fit

Goed nieuws voor iedereen die in beweging wil blijven. Zwembad de Waterdam biedt u Aquavitaal: hét vitaliteitsprogramma voor actieve senioren ontwikkeld door Sportfondsen Nederland.

Wat is Aquavitaal?

Met Aquavitaal houdt u uw spieren en gewrichten sterk en soepel. Tijdens wekelijkse lessen verbetert u in ondiep water uw kracht, lenigheid en snelheid. U doet eenvoudige oefeningen die gebaseerd zijn op algemene dagelijkse bezigheden, zoals reiken, draaien, zitten en staan.
De oefeningen van ClubAquavitaal worden uitgevoerd op passende muziek en zijn goedgekeurd en mede samengesteld door een fysiotherapeut.

Professioneel

De instructeurs van de Waterdam zijn via intensieve trainingen, door een team van Aquafitness professionals, volledig geschoold voor het geven van Aquavitaal groepslessen. Bovendien worden zij drie keer jaar bijgeschoold waarbij er nieuwe ideeën en variaties worden aangedragen om de lessen nog professioneler en leuker te maken voor de deelnemers. Zij zijn hierdoor ook in staat om goed in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van deelnemers. Aquavitaal is blijvend in ontwikkeling en daar plukt u als deelnemer de vruchten van.

Leuk: sporten met een doel

Voor degenen die doelgericht willen werken: de beweegprogramma’s duren vier maanden met vooraf vastgelegde doelstellingen per lessencyclus. Hierbij kunt u denken aan verbetering van lenigheid, balans, uithoudingsvermogen, kracht en conditie. Iedere les is een stap op weg naar het behalen van het doel. Dit werkt motiverend en maakt het sporten nog leuker. Uiteraard is het voornaamste doel dat uw gezondheid via uitdagende en leuke lessen wordt verbeterd.

Wanneer?

Woensdag 11.00 – 11.45 uur

Tarief 2022:
De kosten bedragen € 24,25 per maand*  voor 1x per week les (exclusief eenmalige aanschaf van de magneetpas indien u deze nog niet bezit).

Klanten die het aquasportabonnement afnemen kunnen zonder extra kosten ook deelnemen aan Aquavitaal.

Download het formulier automatische incasso

Het is nu ook mogelijk om gratis met de 60+ bus van en naar De Waterdam te gaan, zie https://www.waterdam.nl/informatie/de-60-bus/

* Op dit abonnement gelden onze algemene voorwaarden


Abonnementen

Deze abonnementen zijn geschikt voor deze activiteit:

AquasportabonnementMeer informatie →

Bekijk ook eens

Realisatie: Branding New