Bel ons op 0299-365 003 en wij helpen u direct

Het leukste bad

Van de regio!

Spetter Spat

Spetter Spat: Plezier voor het hele gezin!

Ben je op zoek naar een geweldige manier om quality time met je kinderen door te brengen? Kom dan naar ons zwembad voor een spetterende ervaring tijdens “Spetter Spat”!

Tijdens Spetter Spat is het zwembad omgetoverd tot een speelparadijs voor gezinnen. Dit is wat je kunt verwachten:

 • Leuke spelletjes: We organiseren regelmatig spannende en leerzame spelletjes voor kinderen van alle leeftijden.
 • Speelattributen: Ontdek een scala aan speelattributen waarmee je kinderen hun energie kunnen kwijtraken en hun creativiteit kunnen uiten. Denk aan het maken van letters met hun lichaam of een eenvoudige race om te zien wie de winnaar gaat worden!
 • Groepsspelletjes: Om de ervaring nog leuker te maken, organiseren we om de 30 minuten groepsspelletjes. Je kunt zelf beslissen of je eraan deelneemt. Denk aan korte dansjes of leuke tikspellen – het zijn niet al te grote, maar zeker leuke uitdagingen die iedereen zullen vermaken.
 • Veiligheid voorop: We zorgen ervoor dat alle activiteiten veilig en plezierig zijn voor iedereen. Ons deskundige personeel staat klaar om toezicht te houden en te helpen waar nodig.
 • Quality time: Spetter Spat is de perfecte gelegenheid om banden te versterken en onvergetelijke momenten te creëren.Voor wie: Spetter Spat richt zich op gezinnen met kinderen, en daarom kunnen kinderen zonder begeleiding helaas niet deelnemen. Deze maatregel is in het belang van de veiligheid en het plezier van alle aanwezigen.

  Wanneer:

  • Elke zaterdag van 10:00 uur tot 12:00 uur.
  • Elke zondag van 9:00 uur tot 11:30 uur.

   

  Aanmelden: Geen reservering nodig! Zodra je bij de balie arriveert, kun je gewoon betalen en direct meedoen.

  Kosten: De kosten zijn hetzelfde als voor regulier vrij zwemmen, € 6,-.           Voor kinderen tot en met 3 jaar is de toegang geheel gratis!

  Voor meer informatie, bel ons op 0299-365003 of stuur een e-mail naar

  info@waterdam.nl.

   

  Kom naar Spetter Spat en laat je kinderen stralen in ons zwembad vol plezier en avontuur!


Bekijk ook eens

Realisatie: Branding New