Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

Vervolgdiploma’s: zwemvaardigheid

Zwemvaardigheid 1, 2 en 3

Na het behalen van de zwemdiploma’s A, B en C zijn er kinderen die graag nog beter willen leren zwemmen. Voor hen bestaat de mogelijkheid om door te zwemmen voor de zwemvaardigheidsdiploma’s 1, 2 en 3.
In deze diploma’s worden de slagen borstcrawl en rugcrawl op een hoger peil gebracht, leren de kinderen op de “wedstrijdwijze” schoolslag te zwemmen en worden ook nog eens nieuwe zwemslagen aangeleerd. De samengestelde rugslag en de vlinderslag.

Gewoon duiken is er niet meer bij; alle zwemslagen worden begonnen met een echte startduik. Ook worden nog vaardigheden aangeleerd als bordjes opduiken, zwemmen met een polobal en wrikken.

Tarief 2017

4-wekenkaart* € 27,35

Alle groepen zwemvaardigheid zijn woensdag van 17.15-18.00 uur.

* Op deze leskaart gelden onze algemene voorwaarden


Bekijk ook eens

Tevreden bezoekers over Zwembad de Waterdam…

Schitterend zwembad waar o.a. les wordt gegeven in twee verwarmde baden. Daarbij een vrijetijdsbad met leuke effecten zoals stroming, waterkanon, clown die water sproeit, bubbeltjes uit de zitbank en niet te vergeten een glijbaan/tube met tijdsmeting. Wanneer het voorseizoen aanbreekt gaat het buitenbad ook open. Daar bevinden zich diverse peuter kleuter en kinderzwembaden. Voor de gediplomeerde zwemmers is er een 50 meter bad met een speciale hoek voorzien van duikplank en grote diepte. Bij het kinderbad is een grote hoge glijbaan die uitkomt in het 1.0 meterbad. Met mooi weer is het zaak dat u vroeg arriveert om ergens rondom de baden een plekje in het goed verzorgde gras te bemachtigen. Entree bedraagt per persoon € 5.00 en er zijn ook abonnementskaarten voor de hele familie te krijgen voor het gehele buitenseizoen.

Marcel Swildens

Realisatie: Branding New