Bel ons op 0299-365 003 en wij helpen u direct

Het leukste bad

Van de regio!

Aquarobics

Wat is Aquarobics?

De naam zegt het eigenlijk al: Aquarobics is Aerobics in het water, een verbastering van Aqua Aerobics en vaak ook simpelweg Water Aerobics genoemd. Aquarobics is dé manier om swingend te werken aan uw gezondheid en figuur.

De Aquarobic-work-outs zijn groepstrainingen op muziek. Waar bij Aquajoggen alle spieren getraind worden met eenvoudige work-outs in het water, is Aquarobics wat meer gericht op het uithoudingsvermogen.

Aquarobicslessen bij Zwembad de Waterdam

Gezond en fit blijven, wie wil dat nou niet? Het kan bij Zwembad de Waterdam, met onze populaire Aquarobicslessen voor jong en oud. 

Iedere les start met een warming-up om alle spieren warm en soepel te krijgen. Vervolgens wordt er tijdens de Aquarobicslessen gebruikgemaakt van verschillende materialen zoals ballendumbbellsflexibeamsplankjes en zelfs steps in het water. De verschillende materialen in combinatie met de weerstand van het water zorgen voor een pittige training met hoge intensiteit.

Aquarobics: voor jong en oud

Hoewel de intensiteit bij Aquarobics vrij hoog kan liggen, zijn de trainingen in het water vrij toegankelijk en geschikt voor jong en oud. Qua tempo kunt u altijd een stapje terugdoen en de intensiteit heeft voornamelijk betrekking op uw conditie. Doordat Aquarobics groepslessen zijn in het diepe water (meestal tot 1,40 meter) is er weinig weerstand op uw gewrichten: u bent gedeeltelijk gewichtsloos en vliegt als het ware door het water!

Gezond en fit blijven, wie wil dat nou niet?

Verbeter uw conditie en houd uw lichaam fit en vitaal met de verschillende waterwork-outs van Zwembad de Waterdam. Naast Aquarobics bieden wij diverse andere leuke groepslessen in het water aan, van Aquajogging tot Aquavitaal. Met ons speciale Aquasportabonnement kunt u deelnemen aan deze lessen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust eens een kijkje bij ons complete lesaanbod en alle lesuren. En hopelijk zien wij u dan snel in Zwembad de Waterdam!

Het overzicht wanneer Aquarobics is kunt u hier vinden

Maandag 19.00 uur – 19.45 uur
Woensdag 19.00 uur – 19.45 uur
Vrijdag 09.00 uur – 09:45 uur

Tarief 2024

Per les € 7,40
12-badenkaart* € 74,00
25-badenkaart* € 148,00

Deelname aan Aquarobics is voor houders van het aquasportabonnement onbeperkt gratis.

* Op de meerbadenkaarten gelden onze algemene voorwaarden


Abonnementen

Deze abonnementen zijn geschikt voor deze activiteit:

AquasportabonnementMeer informatie →

Bekijk ook eens

Realisatie: Branding New