Beste zwemmers, Wij mogen weer open!

De voorwaarden en spelregels kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

De gewijzigde openingstijden tijdens coronacrisis kunt u hier vinden: Lees meer hierover op deze pagina

Hopelijk tot binnenkort.

Het schoonste en leukste zwembad

Van de regio!

Aqua Fifty Fit

Meer Bewegen voor Ouderen

Soepele spieren….
Zwemmen is de gezondste sport die er is! Wie regelmatig beweegt, houdt zijn of haar conditie op peil. Als u meedoet met de lessen zult u merken dat dit uw conditie én algemeen welbevinden ten goede komt. U voelt zich fit en gezond.

Weinig kans op blessures
Wist u dat de kans op blessures in het water zeer klein is? Door de opwaartse druk van het water is de schokbelasting minimaal. Bewegen in water is geschikt voor iedereen. Uw spieren, botten en gewrichten blijven lekker soepel. Het is goed voor het hart en uw bouwt snel aan een sterke conditie.

Oefeningen in het water voor ouderen

In groepsverband traint u op muziek om het tempo van de oefeningen aan te geven. U kunt ontspannen werken aan uw lenigheid, uw uithoudingsvermogen en kracht. Door de achtergrondmuziek wordt het beweegtempo aangegeven.

Als er mensen zijn die sneller of langzamer willen bewegen is dat natuurlijk geen probleem. Zoals al eerder vermeld wordt de weerstand van het water gebruikt om de oefeningen te verzwaren. Daarbij worden ook diverse materialen gebruikt zoals ballen, stokken, plankjes, dumbels, flexibeams en soms ook hoepels. De les eindigt altijd met rek- en strekoefeningen.

Gezellig samen bewegen
Tijdens deze lessen staat gezelligheid voorop. Inspanning tijdens een gezellig muziekje en na de les kunt u heerlijk ontspannen onder het genot van een kopje koffie.

Wanneer?

Dinsdag 09.00 – 09.45 uur
Donderdag 09.00 – 09.45 uur

Reserveer nu
Tarief 2021:

Losse les € 6,60
12-badenkaart* € 63,95

Het is nu ook mogelijk om gratis met de 60+ bus van en naar De Waterdam te gaan, zie https://www.waterdam.nl/informatie/de-60-bus/

* Op de meerbadenkaarten gelden onze algemene voorwaarden


Bekijk ook eens

Realisatie: Branding New